Bolks Afbouw | Plafonds
Naast stuken van wanden is ook het stuken van plafonds een werkzaamheid die vaak is toegepast door A.Bolks B.V. Er zijn al vele plafonds voorzien van uitstekend stucwerk.
Stukadoor, Vroomshoop, Stucwerk, Renovatie, Verbouwing, Nieuwbouw, Stuken, Plafonds, Afwerking, Twenterand
67
page-template-default,page,page-id-67,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Naast stuken van wanden is ook het stuken van plafonds een werkzaamheid die vaak is toegepast door A.Bolks B.V. Er zijn al vele plafonds voorzien van uitstekend stucwerk. Door deze ervaring en de verschillende stijlen en technieken die A.Bolks B.V. aanbiedt wordt er altijd de juiste oplossing gevonden.  

In goed overleg met de klant wordt er gezocht naar de beste oplossing en de beste manier om de plafonds af te werken. Hierdoor is elk stucwerk wat A.Bolks B.V. levert uniek. Doordat er goed overlegd wordt  zijn de klanten nooit teleurgesteld.

Om de klanten zo goed mogelijk te voorzien van goed stucwerk maakt A. Bolks B.V. gebruik van verschillende stucstijlen/technieken. Deze stijlen en technieken worden aan de linkerzijde van deze pagina weergeven.