Bolks Afbouw | Spack Spuitwerk
Naast stuken van wanden is ook het stuken van plafonds een werkzaamheid die vaak is toegepast door A.Bolks B.V. Er zijn al vele plafonds voorzien van uitstekend stucwerk.
Stukadoor, Vroomshoop, Stucwerk, Spack, Spuitwerk
70
page-template-default,page,page-id-70,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Spack Spuitwerk

Naast stuken van wanden is ook het stuken van plafonds een werkzaamheid die vaak is toegepast door A.Bolks B.V. Er zijn al vele plafonds voorzien van uistekend stucwerk. Door deze ervaring en de verschillende stijlen en technieken die A.Bolks B.V. aanbiedt wordt er altijd de juiste oplossing gevonden.

Om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn wordt er eerst altijd overlegd waarbij alle wensen en mogelijke oplossingen besproken worden om zo tot een definitieve oplossing te komen. Doordat iedere klant andere wensen heeft is elk stucwerk wat A.Bolks B.V. levert uniek.

A. Bolks B.V. maakt gebruik van verschillende stucstijlen/technieken. Deze stijlen en technieken worden aan de linkerzijde van deze pagina weergeven.