Bolks Afbouw | Betonlook
Als u op zoek bent naar een stukadoors- of afbouwbedrijf die gaat voor kwaliteit, een compleet pakket en goede communicatie bent u A. Bolks b.v. uit Vroomshoop aan het juiste adres!
Stukadoor, Vroomshoop, Stucwerk, Wanden, Betonlook
47
page-template-default,page,page-id-47,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Betonlook

Een vorm van stuken die vaak in keukens, toilets en badkamers wordt aangebracht door A. Bolks B.V. is de betonlook. Ook met deze aparte manier van stuken heeft A.Bolks B.V. enorm veel ervaring en expertise. 

De reden waarom betonlook vaak in keukens, toilets en badkamers wordt toegepast is omdat de betonlook een waterdichte vorm van stuken is en het als vervanger van tegels dient.  Tevens is de betonlook enorm stevig en licht scheuroverbruggend.

Deze is ook aan te brengen op uw tafel en/of aanrechtblad.

Vaak wordt de betonlook toegebracht in een witte kleur, maar om de klanten zoveel mogelijk tegemoet te komen brengt A. Bolks B.V. de betonlook ook in andere kleuren toe. Uiteraard gebeurt dit in overleg met de klant