Bolks Afbouw | Showroom
Evenals bij de wanden maakt A.Bolks B.V. ook bij de vloeren gebruik van betonlook. Deze betonlook vloeren worden de laatste tijd steeds populairder. Dit komt omdat de betonlook vloeren van A.Bolks B.V. op vele verschillende manieren en in verschillende stijlen zijn toe te passen.
Stukadoor, Vroomshoop, Stucwerk, Betonlook, Vloeren
282
page-template-default,page,page-id-282,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Showroom

Op voorhand is het lastig om een goede voorstelling te kunnen maken van hoe stucwerk er uit kan komen te zien en wat er allemaal bij komt kijken, daarom nodigen we u graag in onze showroom.

Laat u informeren en inspireren over alle mogelijkheden in stucwerk, kleuren en afwerking. En niet alleen voor de wand, maar ook voor plafond en/of vloer. U zult verstelt staan van de mogelijkheden! In onze showroom hebben wij vele voorbeelden en kunnen we u voorzien van het juiste advies. Hierdoor krijgt u de perfecte afstemming!

Wij verwelkomen u graag in onze showroom aan de Tonnendijk 100 in Vroomshoop met een kop koffie voor persoonlijk advies. Graag vragen wij u wel vooraf een afspraak te maken via 0546 – 64 18 59 of via info@bolks-afbouw.nl