Klantreacties - Onze Trots!

Bij stukadoorsbedrijf A. Bolks B.V. streven we ernaar om niet alleen kwalitatief hoogwaardig stucwerk te leveren, maar ook uitmuntende service en klanttevredenheid te bieden. Enkele van onze gewaardeerde klanten hebben hun ervaringen met ons gedeeld, en we zijn er trots op om hun positieve feedback met u te delen:

“Met stukadoorsbedrijf A. Bolks hebben wij de juiste keuze gemaakt om onze complete woning af te bouwen. Werken volgens afspraak en vriendelijk personeel!”

Dit soort reacties horen we vaak, en het is onze voortdurende toewijding om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en zelfs te overtreffen.

Laat U Informeren en Inspireren

We verwelkomen u graag in onze showroom aan de Tonnendijk 100 in Vroomshoop. Kom langs voor een kop koffie en persoonlijk advies. Om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken, vragen we u vriendelijk om vooraf een afspraak te maken. Dit kan via 0546 – 64 18 59 of via info@bolks-afbouw.nl.

Bekijk Onze Gerealiseerde Projecten

Als u nieuwsgierig bent naar ons vakmanschap en de projecten die we hebben uitgevoerd, nodigen we u van harte uit om een kijkje te nemen in ons portfolio. Hier vindt u diverse foto’s van onze gerealiseerde projecten, variërend van wanden tot plafonds en meer. Deze beelden geven u een indruk van de kwaliteit en nauwkeurigheid waarmee we werken.

Woning Hardenberg

Woning Vriezenveen

Woning Nijverdal

Woning Goor

Landhuis Almere

Badkamer Betonstuc

Gietvloer

Kunststofvloer

Gevel Zwolle

Uw Partner voor Stucwerk en Meer

Stukadoors- en Afbouwbedrijf A. Bolks B.V. is uw lokale partner voor hoogwaardig stucwerk, betonlookvloeren en meer. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in onze showroom te plannen en uw project te bespreken. Wij staan voor u klaar om uw visie werkelijkheid te maken.