Bolks Afbouw | Spachtelputz
Spachelputz is de meeste bekende sierpleister, en ook de sierpleister waar A.Bolks B.V. het meest mee werkt. Dit mengsel bestaat uit bindmiddelen en gebroken marmerkorrels.
Stukadoor, Vroomshoop, Stucwerk, Sierpleister, Marmerkorrel, Spachtelputz
35
page-template-default,page,page-id-35,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Spachtelputz

Spachelputz is de meeste bekende sierpleister, en ook de sierpleister waar A.Bolks B.V. het meest mee werkt. Dit mengsel bestaat uit bindmiddelen en gebroken marmerkorrels. Doordat deze korrels in verschillende groottes te verkrijgen zijn en het mengsel in verschillende kleuren is aan te brengen, is het mogelijk om vrijwel elk gewenste resultaat te realiseren.  

De spachtelputz is na aanbrenging goed te reinigingen en het kan overgeschilderd worden met latex. Net als alle sierpleister kunnen ook deze sierpleister zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Om de klanten zo goed mogelijk te voorzien van goed stucwerk maakt A. Bolks B.V. gebruik van verschillende stucstijlen/technieken. Deze stijlen en technieken worden aan de linkerzijde van deze pagina weergeven.