Ontdek Onze Showroom: Inspiratie voor Stucwerk en Meer

Bij Stukadoors- en Afbouwbedrijf A. Bolks B.V. begrijpen we dat het moeilijk kan zijn om je een goed beeld te vormen van hoe stucwerk eruit kan zien en welke mogelijkheden er zijn. Daarom nodigen we u graag uit in onze showroom.

Laat U Informeren en Inspireren

In onze showroom kunt u zich laten informeren en inspireren over alle mogelijkheden op het gebied van stucwerk, kleuren en afwerking, zowel voor wanden als plafonds en vloeren. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden die we bieden. We hebben talloze voorbeelden en kunnen u voorzien van deskundig advies, zodat u de perfecte afwerking kunt kiezen.

Persoonlijk Advies en Perfecte Afstemming

We verwelkomen u graag in onze showroom aan de Tonnendijk 100 in Vroomshoop. Kom langs voor een kop koffie en persoonlijk advies. Om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken, vragen we u vriendelijk om vooraf een afspraak te maken. Dit kan via 0546 – 64 18 59 of via info@bolks-afbouw.nl.

Ontdek Onze Stijlen en Mogelijkheden

In onze showroom kunt u niet alleen voorbeelden bekijken, maar ook de verschillende stijlen en technieken ontdekken die we aanbieden. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte afstemming voor uw project.

Uw Partner voor Stucwerk en Meer

Stukadoors- en Afbouwbedrijf A. Bolks B.V. is uw lokale partner voor hoogwaardig stucwerk, betonlookvloeren en meer. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in onze showroom te plannen en uw project te bespreken. Wij staan voor u klaar om uw visie werkelijkheid te maken.